lauantai 6. lokakuuta 2012

Makeat Suklaakuppikakut

  mmm...
8 KPL

175 g pehmeää voita tai margariinia
...
175 g sokeria
3 KPL kananmunaa kevyesti vatkattuina
1 tl vaniljauutetta ( vanilja-aromikin käy )
150g jauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
55 g mantelirouhetta

Päälle :
Snip & Swire- pursotettavaa valmiskuorrutetta ( suklaa tai vanilja )
8 KPL pientä suklaapatukkaa tai suklaapatukan palasta
nonparelleja tai strösseleitä

• Kuumenna uuni 180 asteeseen. Aseta muffinipellile 8 paperivuokaa ( jos teet muffinsseista isoja, mutta jos teet pieniä, laita n. 11 vuokaa).
• Vatkaa voi ja sokeri isossa kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi.
• Vatkaa munat sekaan pienissä erissä ja lisää vaniljauute.
• Siivilöi sekaan jauhot ja leivinjauhe ja kääntele ne varovasti seokseen isolla metallilusikalla, samoin mantelirouhe.
• Lusikoi taikina paperivuokiin ( HUOM : älä täytä täyteen ).
• Paista kuumassa uunissa 20-25, kunnes kuppikakut ovat kohonneita, kullanruskeita ja tuntuvat koskettaessa kiinteiltä.
• Siirrä ritilälle ja anna jäähtyä.
• Pursota valmiskuorrute kuppikakkujen päälle.
• Laita suklaapatukat kuppikakkujen päälle ja lopuksi sirottele strösselit ja nonparelleja.
Näytä lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti